Taşçılar Çay Fabrikası Müdürlüğü

Isıtma Soğutma Klima 3 Yıllık 77.100 Ton Su Buharı Satın Alınacaktır
1 - Müdürlüğümüzce 2014, 2015, 2016 yılları için ihtiyaç duyulan 77.100 Ton Su Buharı %20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satın Alma ve İhale Yönetmeliğimizin 9’uncu maddesi kapsamında, açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
2 - Bu işe ait şartnameler, 150,00 TL. Bedelle tahsil fişi karşılığında Taşçılar Çay Fabrikası Müdürlüğü Kalkandere/RİZE adresinden temin edilebilir.
3 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 03 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 14.00’e kadar Taşçılar Çay Fabrikası Müdürlüğü Kalkandere/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif Mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.
4 - Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
5 - İhale alternatif tekliflere kapalıdır.
6 - Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
7 - Teklif edilen bedelin KDV hariç en az %3’ü oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
8 - İhale Taşçılar Çay Fabrikası Müdürlüğü’nde yapılacaktır.
9 - İhale kısmi tekliflere kapalıdır.
10 - Teşekkülümüz bu ihalede, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satın Alma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.