Tcdd İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü

İş Makinaları - Otomobil ve Yedekleri - Lastik De 24000 Lokomotiflere Ait Bosch Tb 72 Tipi Marş Motoru Tamir Ve Bakım Yapılması Hizmet Alımı
İhale Kayıt No : 2015/13918
İdarenin:
a) Adresi : TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Aliçetinkaya Mah. GAR/AFYONKARAHİSAR
b) Telefon ve Faks Numarası : 0 272 213 76 21 - 0 272 214 19 43
c) Elektronik Posta Adresi : www.tcdd.gov.tr.([email protected])
1 - İhale konusu hizmetin
adı ve miktarı : TCDD 7. Bölge Afyonkarahisar Loko Bakım Atölye Müdürlüğündeki DE 24000 lokomotiflere ait 50 Adet BOSCH TB 72 tipi marş motoru tamir ve bakım yapılması hizmet alım işidir.
2 - Yukarıda belirtilen alımımız yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık İhale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.
3 - Tekliflerin TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu Başkanlığı-AFYONKARAHİSAR adresine ihale tarihi olan 03/03/2015 günü saat 14.30'a kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.
4 - İhale dokümanı TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu Bürosu-AFYONKARAHİSAR adresinde görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup TCDD İşletmesi 7. Bölge Mali İşler Müdürlüğü Afyonkarahisar veznesinden KDV dahil 100,00 TL bedelle temin edilebilir.
5 - Teklif edilen bedelin en az % 3'ü oranında geçici teminat verilecektir.
6 - Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.