İNŞAAT, ELEKTRİK, AHŞAP VE HIRDAVAT MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
Başakşehir Genelinde Kullanılmak Üzere Muhtelif Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2018/551352
1-İdarenin
a) Adresi : Başak Mah. 5.Etap 1.Kısım Akşemsettin Cad. No:3 Başakşehir/İSTANBUL Başakşehir BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124440669 - 2126226095
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
252 Kalem İnşaat, Elektrik, Ahşap ve Hırdavat Malzemesi Alınması.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Park ve Bahçeler Müdürlüğü Deposuna Teslimat Gerçekleştirilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalanması itibariyle işe başlanacak olup iş her durumda 31.12.2018 tarihinde bitirilecektir.
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Başak Mah. 5.Etap 1.Kısım Akşemsettin Cad. No:3 Başakşehir/İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 03.12.2018 - 11:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlanması zorunludur.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden mal satışlarının gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen mal satışlarının parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Bu belgelerdeki tutarların, toplam ciro için, isteklinin teklif edeceği bedelin % 25 inden, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlere ilişkin mal satışlarının parasal tutarının ise teklif edilen bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayan istekliler, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
A) İSTENİLEN NUMUNELER;
AHŞAP VERNİK (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) teneke numune teslim edecektir.)
MALZEMELİ TAKIM ÇANTASI (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) tadet numune teslim edecektir.)
PENSAMPERMETRE veya MULTİMETRE (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği herhangi bir üründen, 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
AKÜLÜ EL ALETLERİ (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) takım numune teslim edecektir.)
AKÜLÜ DEMİR ÇUBUK KESME MAKİNESİ (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
PİKNİK MASASI METAL İSKELET TAKIMI (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) takım numune teslim edecektir.)
PANEL PLAKA (İstekliler; kendi belirleyeceği renkten Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) plaka numune teslim edecektir.)
YONCA ŞINGIL (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) paket numune teslim edecektir.)
KERESTE TİP:1 (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kereste tip1'den 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
KERESTE TİP:4, TİP:5 veya TİP:6 (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun ilgili kereste tiplerinden belirleyeceği 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
METAL HALİDE AMPULLER (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Metal Halide ampül tiplerinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
SPOT LED ARMATÜR (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
IŞIKLI TAŞ (İstekliler; teknik şartnamede belirtilen herhangi renk tiplerinin birinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
KONTAKTÖRLER (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği kontaktörlerden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
GÜÇ KONTROL ROLESİ (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 adet (bir) numune teslim edecektir.)
ŞEBEKE BORULARI (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Şebeke boru tiplerinden 1 (bir) kangal numune teslim edecektir.)
SPRİNKLER (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Sprink tiplerinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
MUSLUK (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
SOLENOİD VANALAR (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Solenoid vana tiplerinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
KÜRESEL VANALAR (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Küressel vana tiplerinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
KONTROL ÜNİTESİ (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
B) NUMUNE KABUL ŞARTLARI;
1. Numuneler; üzerinde İhale Kayıt Numarası, istekli firma adı, malzeme sıra numarası ile malzeme cinsi/adı yazılı olacak etiketler ile yukarıda belirtilen şartlarda ve ihale saatine kadar hazır bir şekilde sunulacaktır. Bu şekilde sunulmayan numuneler, Numune Teslim Alma Yetkilisi tarafından teslim alınmayacaktır. Ayrıca, istekliler tarafından sunulan numunelerin tamamı ihale saatine kadar teslim alanına getirilmek zorundadır. İhale saatinden sonra malzeme girişine izin verilmeyecektir. Numuneler Park ve Bahçeler Müdürlüğü - Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Atatürk Bulvarı Boğazköy Deposuna Teslim Edilecektir.
2. İstekliler tarafından getirilen numunelerin indirilmesi, ölçüm noktalarına taşınması ve buradan idarenin belirlediği istif alanına götürülmesi işleri istekli firmalara aittir. Numuneler idare tarafından teslim alınana kadar meydana gelecek kırılma, çizilme ve benzeri diğer hasarlar ile yaşanacak tüm olumsuzluklardan istekli firmalar sorumlu olacaktır.
3. İdaremizin Numune Teslim Alma Yetkilisi tarafından, daha sonradan yaşanması muhtemel karışıklıkların önüne geçilmesi amacıyla, getirilen malzemeler detaylı bir şekilde fotoğraflanarak tutanağa eklenecektir. Tutanaklar ve fotoğraflar istekli firma yetkilisi ile Numune Teslim Alma Yetkilisi tarafından imzalanarak numuneler teslim alınacaktır. Tutanağın bir sureti de istekliye verilecektir.
4. Numuneler; Teknik Şartnamesine uygun olup olmadığı hususunda İhale Komisyonu tarafından detaylı bir incelemeye tabi tutulacaktır. Ölçülmesi mümkün olmayan veya teknik özelliklerin tamamı orjinal etiketinde bulunmayan malzemelere ait katolog, büroşür, kullanma kılavuzu vb dokümanlar numunelerle birlikte sunulacaktır. İstekliler; bu incelemeler sırasında oluşacak olumsuzluklardan kaynaklı bir hak talebinde bulunmayacaklardır. (Numunelerde kırılma, çizilme ve benzeri tüm hasarlar ile meydana gelebilecek diğer tüm olumsuzluklar).
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.
İnşaat, Elektrik ve Hırdavat malzeme alımları birlikte benzer iş olarak kabul edilecektir.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 500 TRY (Türk Lirası) karşılığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü - Bahçeşehir Başkanlık Binası (İhale Tarihinde; Başakşehir Başkanlık Binası) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Başak Mah. 5.Etap 1.Kısım Akşemsettin Cad. No:3 Başakşehir/İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
Başakşehir Genelinde Kullanılmak Üzere Muhtelif Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2018/551352
1-İdarenin
a) Adresi : Başak Mah. 5.Etap 1.Kısım Akşemsettin Cad. No:3 Başakşehir/İSTANBUL Başakşehir BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124440669 - 2126226095
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
252 Kalem İnşaat, Elektrik, Ahşap ve Hırdavat Malzemesi Alınması.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Park ve Bahçeler Müdürlüğü Deposuna Teslimat Gerçekleştirilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalanması itibariyle işe başlanacak olup iş her durumda 31.12.2018 tarihinde bitirilecektir.
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Başak Mah. 5.Etap 1.Kısım Akşemsettin Cad. No:3 Başakşehir/İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 03.12.2018 - 11:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlanması zorunludur.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden mal satışlarının gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen mal satışlarının parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Bu belgelerdeki tutarların, toplam ciro için, isteklinin teklif edeceği bedelin % 25 inden, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlere ilişkin mal satışlarının parasal tutarının ise teklif edilen bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayan istekliler, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
A) İSTENİLEN NUMUNELER;
AHŞAP VERNİK (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) teneke numune teslim edecektir.)
MALZEMELİ TAKIM ÇANTASI (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) tadet numune teslim edecektir.)
PENSAMPERMETRE veya MULTİMETRE (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği herhangi bir üründen, 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
AKÜLÜ EL ALETLERİ (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) takım numune teslim edecektir.)
AKÜLÜ DEMİR ÇUBUK KESME MAKİNESİ (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
PİKNİK MASASI METAL İSKELET TAKIMI (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) takım numune teslim edecektir.)
PANEL PLAKA (İstekliler; kendi belirleyeceği renkten Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) plaka numune teslim edecektir.)
YONCA ŞINGIL (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) paket numune teslim edecektir.)
KERESTE TİP:1 (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kereste tip1'den 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
KERESTE TİP:4, TİP:5 veya TİP:6 (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun ilgili kereste tiplerinden belirleyeceği 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
METAL HALİDE AMPULLER (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Metal Halide ampül tiplerinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
SPOT LED ARMATÜR (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
IŞIKLI TAŞ (İstekliler; teknik şartnamede belirtilen herhangi renk tiplerinin birinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
KONTAKTÖRLER (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği kontaktörlerden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
GÜÇ KONTROL ROLESİ (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 adet (bir) numune teslim edecektir.)
ŞEBEKE BORULARI (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Şebeke boru tiplerinden 1 (bir) kangal numune teslim edecektir.)
SPRİNKLER (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Sprink tiplerinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
MUSLUK (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
SOLENOİD VANALAR (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Solenoid vana tiplerinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
KÜRESEL VANALAR (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun kendi belirleyeceği Küressel vana tiplerinden 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
KONTROL ÜNİTESİ (İstekliler; Teknik Şaratnameye uygun 1 (bir) adet numune teslim edecektir.)
B) NUMUNE KABUL ŞARTLARI;
1. Numuneler; üzerinde İhale Kayıt Numarası, istekli firma adı, malzeme sıra numarası ile malzeme cinsi/adı yazılı olacak etiketler ile yukarıda belirtilen şartlarda ve ihale saatine kadar hazır bir şekilde sunulacaktır. Bu şekilde sunulmayan numuneler, Numune Teslim Alma Yetkilisi tarafından teslim alınmayacaktır. Ayrıca, istekliler tarafından sunulan numunelerin tamamı ihale saatine kadar teslim alanına getirilmek zorundadır. İhale saatinden sonra malzeme girişine izin verilmeyecektir. Numuneler Park ve Bahçeler Müdürlüğü - Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Atatürk Bulvarı Boğazköy Deposuna Teslim Edilecektir.
2. İstekliler tarafından getirilen numunelerin indirilmesi, ölçüm noktalarına taşınması ve buradan idarenin belirlediği istif alanına götürülmesi işleri istekli firmalara aittir. Numuneler idare tarafından teslim alınana kadar meydana gelecek kırılma, çizilme ve benzeri diğer hasarlar ile yaşanacak tüm olumsuzluklardan istekli firmalar sorumlu olacaktır.
3. İdaremizin Numune Teslim Alma Yetkilisi tarafından, daha sonradan yaşanması muhtemel karışıklıkların önüne geçilmesi amacıyla, getirilen malzemeler detaylı bir şekilde fotoğraflanarak tutanağa eklenecektir. Tutanaklar ve fotoğraflar istekli firma yetkilisi ile Numune Teslim Alma Yetkilisi tarafından imzalanarak numuneler teslim alınacaktır. Tutanağın bir sureti de istekliye verilecektir.
4. Numuneler; Teknik Şartnamesine uygun olup olmadığı hususunda İhale Komisyonu tarafından detaylı bir incelemeye tabi tutulacaktır. Ölçülmesi mümkün olmayan veya teknik özelliklerin tamamı orjinal etiketinde bulunmayan malzemelere ait katolog, büroşür, kullanma kılavuzu vb dokümanlar numunelerle birlikte sunulacaktır. İstekliler; bu incelemeler sırasında oluşacak olumsuzluklardan kaynaklı bir hak talebinde bulunmayacaklardır. (Numunelerde kırılma, çizilme ve benzeri tüm hasarlar ile meydana gelebilecek diğer tüm olumsuzluklar).
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.
İnşaat, Elektrik ve Hırdavat malzeme alımları birlikte benzer iş olarak kabul edilecektir.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 500 TRY (Türk Lirası) karşılığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü - Bahçeşehir Başkanlık Binası (İhale Tarihinde; Başakşehir Başkanlık Binası) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Başak Mah. 5.Etap 1.Kısım Akşemsettin Cad. No:3 Başakşehir/İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.