Türkiye Şeker Fabrikaları A.ş. Yozgat Şe

Nakliye Meydan Tahmil Tahliye Hizmetleri Alımı
Fabrikamız 2015/2016 Kampa Döneminde Meydan Tahmil Tahliye Hizmetleri İşi, Açık İhale Usulü ile İhale Edilecektir
İhale Kayıt No : 2015/63500
1 - İdarenin
a) Adresi : Sivas Karayolu 5. Km Sorgun/YOZGAT
b) Telefon No : 0 354 441 10 10
c) Faks No : 0 354 441 10 18
2 - İhale Konusu Malın
a) Niteliği, Türü ve Miktarı : Yozgat Şeker Fabrikasında 2015/2016 Kampanya süresince günlük kok, kireç taşı vs. gibi malzemelerin yer silosundan kullanım yerine 24 saat süre içerisinde belirli aralıklarla getirilmesi, bunların işlendikten sonra oluşan artıkların ve malzemelerin (pancar toprağı, pancar kuyruğu vs) pres filtre toprağının idarece fabrika sahasında gösterilen yerlere usulüne uygun olarak taşınması işi
b) Yapılacağı Yer : Yozgat Şeker Fabrikası
c) İşin Süresi : ±%20 Toleranslı 105 Gün
3 - İhalenin
a) Yapılacağı Yer : Yozgat Şeker Fabrikası Ofis Toplantı Salonu
b) Tarihi ve Saati : 12.06.2015 Saat 14.00
4 - İhale dokümanı Yozgat Şeker Fabrikası Ticaret Servisi (Sivas Karayolu 5. Km Sorgun/YOZGAT) adresinde görülebilir ve TL. 100,00 (Y.Yüztürklirası) bedel karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
5 - İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
6 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır.
7 - Gerektiğinde açık eksiltme ve pazarlık yapılabileceğinden isteklilerin veya kanuni temsilcilerinin ihale gün ve saatinde fabrikamızda hazır bulunmaları gerekmektedir.
8 - Mezkûr alım 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa (ceza ve yasaklamalarla ilgili hükümleri hariç) tabi olmayıp, ihale Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği esaslarına göre yapılacaktır. Teşekkülümüz ihaleyi yapıp yapmamakta veya kısmen yapmakta serbesttir.